Vermoeidheid, concentratieproblemen of
gebrek aan energie

Al bij het opstaan voel je jezelf moe of je concentratie en focus is ver te zoeken, typische klachten die we vaak bagetalliseren voor onszelf. Iedereen is tenslotte moe, het is een fase of we hebben bijna vakantie... Enkele excuses waarmee we onszelf gerust proberen te stellen en hopen op beter. Wist je dat een fysiotherapeut juist hartstikke goed kan ondersteunen bij het doorbreken van dit klachtenpatroon? Door te werken aan je fysieke fitheid, inzicht te krijgen in een optimale energieverdeling én te leren waar jouw valkuilen liggen kun je weer die fitte energieke vrouw worden die je wilt zijn.

.

Mamar fysiotherapie ondersteunt met

  • Heropbouw van je conditie
  • Optimaliseren van adempatroon
  • Grenzen stellen
  • Ontspanningsoefeningen

als zwangerschapskwalen, slapeloze nachten en de verantwoordelijkheid als mama resulteren in blijvende moeheidVermoeidheid, concentratieproblematiek en gebrek aan energie ontstaan door een langdurige disbalans in jouw dagelijks leven tussen de hoeveelheid energie die je hebt en hoeveel energie je uitgeeft. Een pittige zwangerschap, misselijkheid of zelfs Hyperemisis gravidarum, slapeloze nachten of zorgen om je kind kunnen een oorzaak zijn.

Het is lastig om zelf uit deze negatieve spiraal te komen en langzaam weer fitter en energieker te worden want waar waar begin je? Mamar fysiotherapie biedt vanuit een brede blik ondersteuning aan mama's (to be) met deze klachten.

Belangrijk: Mamar werken wij bewust contractvrij en met vaste tarieven om de beste behandelingen te kunnen bieden.
​​​​​​​Check vooraf bij je verzekeraar de vergoeding.

Heb je een vraag of wil je een intake plannen?


Laat dan je gegevens achter, we vertellen je graag meer!