Floor Zwangerschaps- en hersteltraining |
Veilig, intensief én gezellig.

Gefeliciteerd, je bent zwanger óf net bevallen! Floor®-fysio Marjolein ter Wielen biedt jou de beste begeleiding tijdens de trainingen. De Floor®-opleiding is de nieuwste zwangerschapscursus in Nederland en België en alleen toegankelijk voor fysiotherapeuten. Een brede scholing vanuit wetenschappelijke informatie en jarenlange praktijkervaring zorgt ervoor dat jij tijdens je zwangerschap en na je bevalling op een veilige verantwoorde manier kunt trainen.

.

FLoor-HErsteltraining


Wil je na je bevalling weer verantwoord toewerken naar goed herstel? Welkom dan bij de Floor Hersteltraining! Het is de perfecte opstap naar weer fit worden. Starten kan vanaf 3 weken na je bevalling. Beviel je via een keizersnede, dan ben je vanaf 6 weken weer welkom. Je kunt ten alle tijden instromen, ook al ben je 6 maanden daarvoor bevallen. Leidend is altijd hoe jij je voelt, de Floor-fysio zorgt verder voor een verantwoorde opbouw met optimale aandacht voor het herstel van je buik en bekke(bodem).

.

Floor Zwangerschapstraining

De Floor Zwangerschapstrainingen zijn actief en gericht op het behouden of verbeteren van je kracht, stabiliteit souplesse en conditie, afgestemd op jouw niveau. Verantwoord sporten tijdens je zwangerschap voorkomt en vermindert klachten en zorgt ervoor dat je zo fit mogelijk aan je bevalling en het moederschap begint! Je bent van harte welkom vanaf de termijn-echo. Instappen daarna kan op elk moment en je kunt doortrainen zolang jij je daar prettig bij voelt. Vaak is dat gewoon tot aan de uitgerekende datum. Doordat het Floor-programma alleen door fysiotherapeuten aangeboden wordt, is het geen enkel probleem om mee te trainen als je bijvoorbeeld last hebt van je rug, je bekken je bekkenbodem of andere ongemakken. Floor-fysio's weten voor de volle 100% waar ze mee bezig zijn en hebben bovendien allemaal korte lijn met verloskundigen, gynaecologen en andere (para-)medici in jouw buurt voor eventueel aanvullend advies.

​​​​​​​

Ervaringen van mama's die jou voor gingen.

_

“Heel fijn, veel te weten gekomen van dingen die ik nog niet wist.”


Mamar mom to be

“Meer dan verwacht! Ik gebruik de info dagelijks in mijn zwangerschap, dit had ik van te voren niet verwacht.”


Mamar mom to be

“Goede beknopte informatie, niet langdradig. Fijne sfeer en alle onderwerpen kwamen aan bod.”


Mamar mom to be

Floor-trainingen bij Mamar fysiotherapie Je hebt bij Floor-trainingen altijd de mogelijk om een proeftraining te boeken. Deze is vrijblijvend en kostenloos, ook wanneer je achteraf toch besluit niet door te nemen. Wel is het belangrijk om vooraf een intake-formulier in te vullen omdat veilig trainen altijd gegarandeerd moet worden.

De trainingen vinden buiten plaats. Het verzamel- en eindpunt is bij de Water tap tussen de Zanglijster en Cuneralaan. De trainingen zijn een uur en worden aangeboden op een ochtend en avond:
Op maandagavond van 19:00u tot 20:00u
Op donderdagochtend van 8:45u tot 09:45u

​​​​​​​Tijdens de trainingen werken we met een strippen-kaart. Lukt het jouw dus een keer niet om te komen, dan ben je geen extra geld kwijt. De strippenkaart zijn 12 maanden geldig. Je kunt kiezen uit:
- 5 strippenkaart voor 70 euro

- 10 strippenkaart voor 135 euro

- 20 strippenkaart voor 220 euro


Veel zorgverzekeraars komen je tegemoet in kosten. Mochten de kosten voor jouw een probleem zijn of wil je in termijnen betalen? Stuur dan gerust een bericht of neem telefonisch contact op!

Wil jij actieve en veilige trainingen onder begeleiding?

Laat dan hieronder je gegevens achter!

Belangrijk: Mamar werken wij bewust contractvrij en met vaste tarieven om de beste behandelingen te kunnen bieden.
​​​​​​​Check vooraf bij je verzekeraar de vergoeding.