Wij zijn Mamar Fysiotherapie

Fysiotherapie maar dan anders. Bij Mamar vinden we het belangrijk om tijd te maken voor jouw verhaal. Daarom duren onze behandelingen 40 minuten in plaats van 30. Onze oefen- en behandelruimtes stralen rust en sfeer uit. We richten ons op vrouwen in de breedste zin van het woord waardoor ons netwerk hier ook helemaal op is gericht. Bij Mamar werken we bewust contractvrij. Dit betekent dat de behandelingen voor eigen rekening zijn en niet direct vergoed worden door jouw zorgverzekeraar. Betalen kan per pin of factuur achteraf. Bij een aanvullende verzekering vergoeden zorgverzekeraars achteraf vaak 50 tot 80% van de behandeling. Zo wordt de behandeling toch vaak deels vergoed.

Marjolein ter wielen
Praktijkeigenaar & trotse mama van Finn ('22)


Met de geboorte van Finn is ook Mamar geboren. Ik ondervond dat mama zijn geweldig is maar fysiek en mentaal best veel vraagt. Als vrouw of mama heb je de neiging beter voor je omgeving te zorgen dan jezelf. Dat moet anders vind ik. Het leven is namelijk mooi, hier mogen we optimaal van genieten door zelf ook gezond en happy te zijn!


Daarom is Mamar een plek voor alle vrouwen. Fysiotherapie in een sfeervolle praktijk bij pijnklachten, vermoeidheid en/of stressklachten. Gun jezelf ook zorg en straal als mama en daarbuiten!


Opleidingen

  • HBO Fysiotherapie | HU Utrecht
  • MSc. Psychosomatische fysiotherapie | HU Utrecht
  • Floor® - fysiotherapie

Review


“Zeer betrokken fysiotherapeut, vriendelijk en je wordt serieus genomen. Ook buiten de sessies om e-mail contact mogelijk.”


- Review uit Qualiview

Herstel

van fysieke ongemakken

Behoud

van fitheid

Daarom Mamar


. Persoonlijke aandacht

. Uitgebreid behandelen

. Gericht maatwerk

. Vrouwen centraal

Belangrijk: Bij Mamar werken wij bewust contractvrij en met vaste tarieven om de beste behandelingen te kunnen bieden.
​​​​​​​Check vooraf bij je verzekeraar de vergoeding.

Heb je een vraag of wil je een intake plannen?


Laat dan je gegevens achter, we vertellen je graag meer!