Bewust contractvrij voor efficiënte zorg

Wanneer je als fysiotherapiepraktijk contractvrij werkt, ben je geen onnodige tijd kwijt aan verplichte administratie van zorgverzekeraars. Dit betekent meer tijd voor jou en daar worden we blij van. Bij een aanvullende verzekering vergoeden zorgverzekeraars achteraf 50 tot 80% van het behandeltarief. Zo wordt de behandeling toch deels vergoed. Met onze eigen vaste tarieven kunnen we jou alle zorg bieden die nodig is, zonder dat we beperkt worden in kosten door de zorgverzekeraar. Hierdoor zijn onze behandelingen ook langer dan in een reguliere fysiotherapiepraktijk en kunnen we net dat stapje harder zetten. Het resultaat: doelgerichtere en efficiëntere zorg voor jou! Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

De tarieven
van Mamar inzichtelijk
op een rij:

Telefonisch kennismakingsgesprek


Screening, intake en onderzoek + behandeling


Intake en onderzoek na verwijzing van huisarts + behandeling


Behandeling


Gratis (15 minuten)€ 70* (60 minuten)€ 70 (60 minuten)

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​€ 52 (40 minuten)


*Ter verduidelijking, vergoed jouw zorgverzekeraar 60% van niet-gecontracteerde zorg, dan betaal je €28,- zelf voor de intake en het onderzoek.
Voor een behandeling betaal je bij 60% dekking €22,40 zelf.


Ben je verhinderd, dan kun je de afspraak 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Wanneer je de afspraak na
24 uur annuleert of de afspraak niet nakomt bedraagt de rekening €45,-

Fysiotherapie met tijd en ruimte voor jouw klacht(en) in een sfeervolle warme omgeving

Contractvrij behandelen zegt niets over de kwaliteit van de zorg die wij leveren. De kwaliteit nemen we uiteraard serieus. Onze fysiotherapeuten zijn BIG-geregistreerd. Mamar Fysiotherapie is aangesloten bij het KNGF, dit is de Beroepsvereniging voor Fysiotherapeuten in Nederland.

Met de kosten voor je behandeling betaal je voor onze totale zorg. Dit betreft uiteraard de behandeling(en), research en overlegtijd. Ook is er altijd mail-, of belcontact voor, tijdens en na jouw behandeling mogelijk.
​​​​​​​


Is het voor jou een probleem om de behandelingen deels zelf te betalen? Neem dan gerust contact op. We gaan graag met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden zoals betaaltermijnen of een lagere behandelintensiteit.

Heb je een vraag of wil je een intake plannen?


Laat dan je gegevens achter, we vertellen je graag meer!