Last van pijn aan rug, nek
of schouders?

Heb jij als vrouw al een langere tijd last van nek-, schouder- of rugpijn? Dan kan Mamar fysiotherapie helpen. Pijnklachten in dit gebied kunnen ontstaan door verschillende redenen zoals vaak langdurig een ongunstige houding hebben, hoge spierspanning of spierzwakte. Vaak zien we dat een combinatie van oorzaken maakt dat deze vervelende klachten aanwezig zijn en blijven. Doordat de klachten vaak wisselt aanwezig zijn en niet continu, worden ze voor lief genomen. Zonde wat uit onderzoek blijkt dat nek-, schouder- of rugpijn vaak resulteert in minder plezier, frustraties en een korter lontje. Alles wat je niet kunt gebruiken!

.

veel voorkomende oorzaken ​​​​​​​

  • Verhoogde spierspanningen
  • Stress en spanning
  • Hoge ademhaling
  • Te weinig beweging
  • Ongunstig beweegpartroon

KRijg grip op jouw klacht!

Naast pijn in de rug, nek of schouder, kun je ook andere klachten ervaren in dit gebied. Dit kan zijn een zeurend gevoel, (pijn)steken, last bij lang zitten of werken, vermoeidheid of stijfheid in spieren of spierkrampen.
In de therapie gaan we samen opzoek naar de oorzaak van jouw klachten.

Aan de hand van een uniek behandelplan werken we aan jouw doel. Spier-ontspanning, optimaliseren van de ademtechniek, beweegadvies of krachttraining kunnen mogelijke invullingen zijn van jouw behandelplan

Heb je een vraag of wil je een intake plannen?


Laat dan je gegevens achter, we vertellen je graag meer!